fbpx

Rezervace konkrétního času pro bezpečnou schůzku na showroomu

Rezervace konkrétního času pro bezpečnou schůzku na showroomu

Možná i Vy v této podivné době přemýšlíte, kde a jak zajistit pro svůj byt či dům nový nábytek.

Dokončili jste stavbu, dokončili jste interiérové práce, investovali jste do domu, nebo bytu spoustu peněz, ale nechcete prostor vybavovat nějakým „rádoby nábytkem“ z e-shopu?!

V takovém případě jsme Vám plně k dispozici.

Stačí napsat e-mail nebo zavolat a pracovník naší společnosti si s Vámi sjedná schůzku v prostorách, které chcete zařídit. Bude schopen Vám poradit s rozmístěním nábytku, s jeho rozměry, doporučit vhodný design a samozřejmě i barevné kombinace. Poradí Vám s výběrem té správné sedací soupravy, konferenčního stolu, komod nebo knihoven.  Doporučí ideální jídelní stůl, k němu vhodné židle i příborník.

Samozřejmě máme v nabídce také kompletní a neobyčejně krásné ložnice.
Doplňky? Samozřejmě! Zrcadla, koberce, osvětlení, dekorace. Prostě vše, na co si vzpomenete v nabídce máme a se správným výběrem Vám pomůžeme.

Možná se ptáte, co nás k takové činnosti opravňuje. Jaká je naše kvalifikace.

Za prvé je to přibližně třicet let zkušeností se zařizováním bytů a domů. Třicet let práce v různorodých interiérech od malých garsonek přes veliké byty, až po luxusní domy a rodinná sídla.

Abychom si vždy byli jisti, že naše rady budou v souladu s nejnovějšími trendy v oblasti nábytku a bytového designu, navštěvujeme každý rok nejdůležitější evropské veletrhy. Tedy výstavy nábytku a designu v Kolíně nad Rýnem, Paříži a samozřejmě také v Miláně.  Máme tak naprosto dokonalý přehled, jakým směrem „ nábytková móda “ kráčí. Nábytek si kupujete na dlouhá léta a je proto důležité nakupovat jej vždy s jakýmsi morálním a designerským předstihem. Bohužel často vidíme, jak zákazníci s nadšením nakupují nový nábytek, o kterém víme, že moderní byl před deseti lety.  Právě proto navštěvujeme veletrhy, abychom Vám mohli naprosto přesně říct, co „moderní bude“! Díky kráse našeho designového nábytku a naší znalosti trendů máte jistotu, že námi zařízený prostor Vás bude těšit, bude Vás reprezentovat a vyvolávat ve Vás příjemné pocity po mnoho let. U nově příchozích přátel a návštěv bude Váš interiér vzbuzovat obdiv i za deset, nebo dvacet let.

 

Můžete samozřejmě využít také druhou variantu pro naše setkání. Po předchozím telefonickém, nebo emailovém kontaktu si můžete domluvit schůzku na našem showroomu. Pracovník naší společnosti Vás bude očekávat a představí Vám veškerý sortiment a odpoví na všechny Vaše otázky. Budete tak mít možnost si na výrobky, které Vás zajímají, sáhnout, sednout, vyzkoušet si je. Možná uvidíte jiné, nové a nečekané možnosti, o kterých jste do té doby nevěděli, nebo si je neuměli představit.
V showroomu při této schůzce nebudou žádní další zákazníci, takže při dodržení všech běžných pravidel jistě nehrozí Vám ani nám „žádné problémy“.

Pro další tipy nás sledujte na facebooku: https://www.facebook.com/jvpohoda/

Comments are closed.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?